Cleanwash grijs 90cm breed - deurmat 4 zijden afwerking - Droogloop - Schoonloop loper - of Maatwerk - Formaat: : 90 x 550cm

0,00 En stock
Deze hoogwaardige polyamide deurmat, gemaakt in België, combineert duurzaamheid en stijl. De mat heeft een stevige PVC-rugzijde en een beschermende stootrand, wat zorgt voor extra stabiliteit en bescherming van uw vloeren. Dankzij de wasbare eigenschappen Lire plus
  • Livraison gratuite en Belgique et aux Pays-Bas
  • Fabriqué sur mesure dans notre propre atelier
  • Vous n'êtes pas satisfait ? Remboursement !
  • Payez en toute sécurité
  • Service clientèle 24/7
  • Délai de livraison 3-5 jours

Spécifications

Informations

Elke ingang van een woning, winkel of kantoor verdient een goede deurmat . Hierbij kan het dan ook groter dan een gewone standaard maat of maatwerk. Hou je vloer proper met een JYG deurmat, schoonloopmat, droogloopmat of loper.

Vuil- en vochtopname bij de ingang: Een deurmat loper plaatst men meestal bij de ingang van een gebouw, waardoor het een eerste verdedigingslinie vormt tegen vuil en vocht dat anders naar binnen zou worden gelopen. Dit helpt bij het minimaliseren van de hoeveelheid vuil die de binnenruimte bereikt.

Bescherming van binnenoppervlakken: Door vuil en vocht bij de ingang te vangen, beschermt de deurmat loper het interieur van het gebouw tegen slijtage en schade. Dit is vooral belangrijk op plekken waar vloeren gevoelig zijn voor krassen of verkleuring.

Veiligheid: Een waterabsorberende deurmat helpt bij het voorkomen van uitglijden bij de ingang van een gebouw. Door vocht op te nemen, vermindert het risico op ongelukken zoals uitglijden en vallen, wat met name belangrijk is tijdens regenachtig weer.

Onderhoudsgemak: Deurmat lopers zijn over het algemeen gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Regelmatig stofzuigen of uitschudden kan vuil en stof verwijderen, en veel van deze matten kunnen ook in de wasmachine worden gewassen.

Verbetering van luchtkwaliteit: Net als bij andere waterabsorberende tapijten draagt een deurmat loper bij aan het verminderen van stof, vuil en allergenen die anders in de lucht zouden kunnen circuleren. Dit kan een positieve invloed hebben op de algehele luchtkwaliteit in het gebouw.

Energiebesparing: Het voorkomen dat vuil en vocht de binnenruimte binnendringen, kan indirect bijdragen aan energiebesparing. Schone vloeren vereisen over het algemeen minder vaak intensieve schoonmaakbeurten, wat water en reinigingsmiddelen bespaart.

Duurzaamheid: Hoogwaardige waterabsorberende deurmat lopers zijn doorgaans duurzaam en bestand tegen herhaald gebruik. Ze behouden hun effectiviteit gedurende lange perioden.

Kortom, een waterabsorberende antivuilvang deurmat loper biedt niet alleen praktische voordelen zoals het beheersen van vuil en vocht, maar draagt ook bij aan de veiligheid, het onderhoudsgemak en de algehele hygiëne in een gebouw.

De voordelen van een JYG CLEANWASH loper op een rijtje:

Functioneel & modern design
afgewerkt aan alle 4 de zijden
UV-bestendig dus kleurvast
Anti-allergisch
Lokale kwaliteit, geproduceerd in Benelux
Antislip op tegels en de meeste ondervloeren
Eenvoudig en snel het tapijt reinigen met sopje van detergent en water
Beschermt je vloer tegen vlekken en krassen

Eigenschappen van de CLEANWASH keukenloper:

Absorberend vocht: 2.1 l/m2
Afwerking: 4 zijden afwerking
Dikte: ca 9 mm
Breedte: 90 cm 
Lengtes: 100cm - 1000cm (10m) - Maatwerk
Kwaliteit: 100% Polyamide 
Rugzijde: antislip vinyl
Gewicht: 3170 g/m2
Brandvertragend: Dfl-S1

Maatwerk bestellen:

Stuur een mailtje naar: [email protected] 
Exacte afmetingen
Eventueel bijkomende opmerkingen

     U ontvangt van ons binnen de 24u een vrijblijvende prijsofferte.

Waarom kiezen voor Decorunner?

Ruim assortiment aan vinyl, polyamide, polypropyleen & naaldvilt lopers
Versneden in eigen atelier

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? Oui Non En savoir plus sur les témoins (cookies) »